top of page
Screenshot 2020-01-06 at 12.54.12.png

Daglig leder

Fysioterapeut

Tomas Skei

Tomas tok sin fysioterapi-utdannelse i Berlin 1997 og kan vise til mange års erfaring. Med sine 5 års erfaring som kommunefysioterapeut og over 25 års erfaring innen idrettsfysioterapi, er han svært ettertraktet på markedet. 

 

Tomas har siden 2008 vært godkjent som spesialist i muskel- og skjelett fysioterapi. Han har bred og god kompetanse på undersøkelse og behandling av idrettsskader, plager i muskel-/skjelettsystemet og rehabilitering etter operasjon. Han har blant annet vært fysioterapeut for fotballag Team Strømmen/LSK-kvinner, jobbet som SATS-instruktør i flere år og vært kursholder innen idrettsskader for flere idrettsforbund. I tillegg er han godkjent fysioterapeut tilknyttet Skadetelefonen, Idrettshelsesenter og Olympiatoppen, som får dekket sin behandling via deres idrettsforsikring. 

 

Siden 2015 har han vært foredragsholder innen diagnostisk ultralyd og intervensjonsbehandling innen muskel- og skjelettlidelser i samarbeid med Legeforeningen, deriblant ved kursarrangementene Oppdalsuka, PMU (premedisinsk uke) og SonoScandinavian. 

 

Tomas er dedikert og brenner for sitt fag. Med sin spisskompetanse kan han hjelpe deg med å bli bedre.

Cahn.png

Spesialist i allmennmedisin

Canh Le Nygaard

Fastlege ved Stallbakken legesenter i Rælingen med medisinutdanning fra Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo.


Canh jobber i tillegg ved fastlegeyrket som foredragsholder innen ultralyd i hele landet, og er leder for Forening for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA). Han har bred erfaring innen ultralyd innen allmennmedisin, med interesse innen muskel- og skjelett ultralyd og injeksjoner. Canh samarbeider med fysioterapeut Tomas Skei ved LISK i forbindelse med ultralydveiledet injeksjoner.

bottom of page